Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Táskák

Disney hátizsákok, táskák lányoknak és fiúknak

Válogass minőségi gyerek táska kínálatunkból. Termékpalettánkban találsz bölcsis, ovis és iskolás gyerekeknek való hátizsákot a legkedveltebb mesehősök mintáival. Kislányoknak ajánljuk még az igazán bájos, csajos oldaltáskáinkat, fiúknak pedig egy vagány tornazsákot. Disney bevásárló táskák akár még a nagyobb korosztály számára is jó választás lehet.

Mesés gyerek táskák, hátizsákok vásárlása a Mese Bazár Disney webáruházban

Egy mesefigurás hátizsákkal biztosan nagy örömöt tudsz okozni Gyermekednek, hiszen így kedvenc mesehőse elkísérheti őt az oviba, játszótérre, strandra, stb. Több fajta táska közül válogathatsz a webshopban: bevásárló táskák, hátizsákok, iskolatáskák, tisztasági- és tornazsákok sorakoznak virtuális polcainkon. Igyekeztünk lányok és fiúk legkedveltebb meséinek főszereplőit összegyűjteni, így többek között megtalálhatóak Mancs őrjárat bátor kutyái, a Jégvarázs szépséges testvérpárja, a mindig vidám Minnie egér, szuperhősök és még sok-sok karakter.

Minden, amit tudni kell a Disney táskákról:

-Eredeti Disney, Marvel és Nickelodeons termékeket forgalmazunk, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz tőlünk.
-Hátizsákjaink több méretben elérhetőek. A legkisebb méretűeket bölcsis gyerkőcöknek ajánljuk, a nagyobb méretezésűeket pedig az ovisoknak. Az iskolás korú gyerekek iskolatáskák közül tudnak válogatni.
-Vállpántjuk párnázott, így kényelmes viseletet biztosítanak, védi a vállat, gerincet.
-Élénk színe, mesehős mintája miatt minden kisgyermeket elvarázsol, ha kedvencével mintázott táskába hordhatja a féltve őrzött kincseit.
-A hátizsákot nagyon sok alkalommal tudja használni Gyermeked. Az oviba ebbe viheti magával kedvenc plüssét. Játszótérre indulva tehetsz bele egy kis harapnivalót vagy kulacsba innivalót. Ha a mamához megy aludni, akkor az alvókáját vagy a váltó ruháját is magával viheti a táskába csomagolva. Hasznos lehet strandon is, hiszen bele tudod rakni törölközőjét, papucsát. Kirándulások alkalmával egy szendvics, esőkabát vagy egy összecsukható esernyő tárolására is jó szolgálatot tesz
-Elsősorban kislányok körében népszerűek a divatos oldaltáskák és bevásárló táskák, amit többféle mesefigurás mintával lehet rendelni tőlünk.
-Oviban, iskolában biztosan szüksége lesz a gyerekeknek tornazsákra, melyben a tornafelszerelést tárolhatják. Akár a délutáni edzésekre is magukkal vihetik ebbe a sport cuccukat.
-Tisztasági zsákra is szükség lesz az óvodában: a fogkefe, fogkrém, szappan, kéztörlő könnyedén belefér, tetetje pedig egy zsinórral összehúhzató.

Vidám kirándulásokat, játszóterezést kívánunk minden Gyermeknek!