Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Takaró, Párna

Mesefigurás takarók, párnák széles választékban, kiváló minőségben

Fiúknak és lányoknak egyaránt szuper ajándék lehet egy, a kedvenc mesehősével mintázott pléd vagy párna. Webáruházunkban összegyűjtöttük a legnépszerűbb mesék főszereplőit! Nézd végig a kínálatunkat!

Disney párnák és plédek vásárlása a Mese Bazár webáruházban

Biztosan a Te Gyermeked is szereti a meséket, ezért remek ötlet lehet szülinapra, névnapra vagy bármilyen más alkalomra egy összeillő takaró és párna szett.
Szülinapi partikon is nagy sikert szokott aratni egy Minnie egeres pléd, Jégvarázsos takaró, Mancs őrjárat vagy Bing párna.

Termékeinket raktárról szállítjuk, így akár már másnap az otthonodban lehet a Gyermeked ajándéka. Csomagodat kérheted futárszolgálattal házhoz, vagy akár Foxpost csomagautomatába is.

Miért is érdemes náluk vásárolnod gyerek takaró, párnát?

-Eredeti Disney, Nickelodeons és Marvel termékeket forgalmazunk, így biztos lehetsz benne, hogy jó minőségű ajándékot fogsz majd a kezedben tartani
-Méretezésük miatt elsősorban bölcsis, ovis, kis iskolás korosztálynak ajánljuk, de a mesékért rajongó felnőttek is szoktak vásárolni tőlünk. Például egy cuki Minnie egeres párna, vagy egy Star Wars pléd még egy tinit vagy felnőttet is el tud varázsolni.
-Ha takarót és párnát is vásárolsz, akkor egy teljes Disney kollekció várja majd Gyermeked a kiságyában, ha egy kis pihenésre vágyik. Igazi mese birodalom lesz a gyerekszobából.
-A plédnek nagyon sok alkalommal hasznát tudod venni: Jó szolgálatot fog tenni otthon hidegebb napokon vagy a kocsiban, ha fázik a gyerkőc. Hasznos lehet az oviban a délutáni alvásoknál. Akár strandon vagy piknikezéskor is jól jön egy takaró, amit le tudsz teríteni gyermeked alá. A gyerekszobában ágytakarónak is használhatod, letakarva az ágyneműt.
-A párna is sokszor tud hasznos lenni: mesenézéskor rá tudja hajtani a fejét, vagy a délutáni alvásnál meg tud pihenni rajta a gyerkőc. Akár a mamához is elviheti, ha nagyon ragaszkodik kedvencéhez.

A legnépszerűbb meshősökből készítettünk egy válogatást: Jégvarázs, Minnie és Mickey egér, Pókember, Mancs őrjárat, Peppa malac, Sam a tűzoltó

Örömteli mesenézést kívánunk minden Gyermeknek!