Webáruházunk 2024.07.14-2024.07.19-ig szabadság miatt zárva. Ez idő alatt a rendeléseket fogadjuk, de azok feldolgozását 2024.07.22-n kezdjük meg.

 

Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Óra

Gyerek karóra, falióra, ébresztőóra a kedvenc mesehősök mintáival

Lányoknak és fiúknak is nagyszerű ajándék lehet egy mesefigurás óra. A kedvenc szereplő az óra számlapján vagy szíján tűnik fel, így a gyerkőc az idő tanulását vidám, mesés hangulatban sajátíthatja el.

Disney mesefigurás óra vásárlása a Mese Bazár webáruházban

Az idővel, órával való megismerkedés minden gyerek életében bekövetkezik már az általános iskola első osztályában. De sok gyerkőc már az oviban is nagy érdeklődést mutat iránta. Így szülőként biztosan sor fog kerülni gyerek óra vásárlásra. Ebben szeretnénk segítséget adni: webáruházunkban olyan faliórákat, karórákat, válogattunk össze, melyek a gyerekek kedvenc mesehőseivel mintázottak. Számlapjukon megjelennek a szeretett karakterek, de azért a számok is jól láthatóak rajta. Hasznos és nem mellesleg divatos kiegészítő lehet Gyermekednek.
Termékeink csomagoltak, így tökéletes ajándék lehet szülinapra, karácsonyra vagy akár az ovis ballagásra is.
Raktárkészletből szállítunk, így akár már másnap az otthonodban lehet a meglepetés.
Webshopunkban eredeti Disney, Marvel és Nickelodeons termékeket forgalmazunk, így biztos lehetsz benne, hogy jó minőségű ajándékot fogsz átadni gyerkőcödnek.

Legkeresetebb mesehősök: Minnie és Mickey, Jégvarázs, Mancs őrjárat, Star Wars

Örömteli perceket kívánunk minden órával ismerkedő Gyermeknek!