Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Konyhafelszerelés

Mesehősös gyerek kötények, étkészletek, kulacsok, szendvicsdobozok széles választékban kedvező árakon

A konyhában is vidám perceket szerezhetsz, mesés hangulatot varázsolhatsz, ha mesefigurás étkészletben tálalod fel a finom ebédet. Ha pedig a kis lurkód az előkészületekben is segíteni szeretne, akkor egy gyerek kötény mindenképp kelleni fog, hogy megvédd a ruháját a szennyeződéstől.
Játék- és ajándékwebáruházunkba összegyűjtöttük a legkedveltebb mesehősökkel mintázott konyha termékeket. Nézd végig kínálatunkat!

Mesefigurás gyerek étkészletek, kötények és sokféle konyhai eszköz vásárlása a Mese Bazár Disney webáruházban

Ha Gyermeked szereti a meséket, akkor biztosan nagy örömmel fogja megenni reggelijét egy mesés müzlis tálból, meginni kakaóját egy kedvencével ábrázolt bögréből. Az ebéd vagy vacsora elfogyasztása is örömteli lesz, ha Disney tányéralátétre egy mesehősös gyerek étkészletet, evőeszközt és poharat teszel. Kirándulások alkalmával gyerkőcöd enni és innivalóját kulacsba és szendvicsdobozba viheti magával, ami egy hátizsákba könnyedén belefér.
Ha pedig sokat szorgoskodik gyermeked a konyhában, akkor egy kötény és kuktasapka igazi kis szakáccsá fogja őt tenni, és még nagyobb örömmel segít majd Neked.

Örömteli családi főzéseket, étkezéseket kívánunk!