Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Törölköző, Poncsó

Mesés törölközők, poncsók, kéztörlők széles választékban garantáltan jó minőségben

Nyári időszakban kitűnő ajándék lehet lányoknak és fiúknak is egy Disney fürdőlepedő vagy egy hozzá illő poncsó.
Webáruházunk virtuális polcaira a legnépszerűbb mesehősökkel mintázott termékeket válogattuk össze, hogy biztosan megtaláld Gyermeked kedvenc karakterét. Böngészd végig kínálatunkat!
Raktárról szállítunk, így rendelésed akár már másnap az otthonodban lehet!

Mesefigurás fürdőlepedő, poncsó, kéztörlő vásárlása a Mese Bazár Disney webáruházban

Ha a Te Gyermeked is rajong a mesékért, akkor biztosan nagyon megörülne egy Disney-s fürdőlepedőnek, amibe be tudja csavarani magát fürdés után. Lehet akár normál vagy kapucnis törölköző is, biztosan nagy siker lesz, ha kedvencei szárítják meg őt.

Gyerek törölközőkről néhány szóban:

-Kiváló anyagból készülnek, jó a nedvszívó képességük, így gyorsan megszárad a gyerkőc a strandon vagy a kádból kiszállva.
-Eredeti Disney, Marvel és Nickelodeons termékeket forgalmazunk, ahol már a márka garantálja a minőséget.
-Elsősorban ovisoknak, kis iskolásoknak ajánljuk strandtörölközőinket, poncsóinkat, mivel ez az a korosztály, aki ezeket a meséket nézi. Nagy népszerűségnek örvend a Jégvarázs és Peppa malac fürdőlepedő, Mancs őrjárat vagy Verdák poncsó. A nagyobbak jellemzően a Star Warsos termékeinket kedvelik.
-Ha a törcsi mellé poncsót is vásárolsz, és mindezt egy cuki mesefigurás hátizsákba pakolod, akkor egy teljes Disney szett boldog tulajdonosa lehet majd Gyermeked, amit nagyon sok alkalommal tud hasznosítani. Például a strandon nem fog vacogni, ha rögtön belebújik poncsójába. A kapucnis részét felhajtva pedig a feje is védve van a nyári szellőtől. De akár a törölközőt a földre leterítve, meg is tud pihenni rajta a medence partján. Nemcsak uszodában, hanem otthon a kádból kiszállva is jó szolgálatot fog tenni.
-Kéztörlőinket pedig az oviban, egy kirándulás vagy játszóterezés közben, illetve akár otthon is tudod hasznosítani. Mérete miatt kis helyet foglal, egy kisebb táskába is könnyen belefér, így bármikor meg tudja a gyerkőc törölni benne a kezé vagy az arcát.

A legnépszerűbb karakterekből készítettünk egy válogatást:
Lányoknak ajánljuk többek között a Jégvarázs, Disney Hercegnők, Minnie egér, Miraculous termékeinket.
Fiúknak telitalálat lehet egy Mancs őrjárat, Pókember, Sam a tűzoltó vagy Mickey egér lepedő.

Váltsd valóra Gyermeked álmát még a strandon is!