Ajándékozásban otthon vagyunk!
Ha kérdése van, hívjon minket! +36-20/923-3130

Blog

Mit hozzon a Nyuszi?

2020.03.12 21:27
Mit hozzon a Nyuszi?

Szeretnél még valamilyen ajándékot is a csoki tojásokon kívül, de még nincs ötleted?

Mi megpróbálunk segíteni! :)

 

 

 

      AJÁNDÉK ÖTLETEK HÚSVÉTRA GYEREKEKNEK          

Vége a hosszú télnek, a korai sötétedésnek, hideg időnek. A tavasz beköszöntésével a gyerekek izgatottan várják a Húsvétot. A kislányok tojásfestéssel, a kisfiúk locsolóvers tanulással készülnek. Mi felnőttek pedig tavaszi hangulatúvá varázsoljuk ilyenkor a lakást, virágokkal, nyuszi- és tojásdíszekkel dekoráljuk otthonunkat.

 

Hamarosan jön a nyuszi, gyermekeink nagy várakozásban vannak, mi pedig azon törjük a fejünket, hogy milyen ajándékot is hozzon. A leggyakrabban csoki nyuszi, csoki tojás, és más édesség kerül a csomagba, de sokan vannak, akik egy szép könyvvel, kisebb játékkal vagy mesefigurás aprósággal lepik meg gyermekeiket.

 

Ha édesség helyett maradandó ajándékot keresel, akkor ebben szeretnénk a segítségedre lenni.

Disney ajándék webáruházunkban 0-14 éves korosztályú gyerekek részére rengeteg mesés termék található, Mancs őrjárat ágyneműtől kezdve Jégvarázs hátizsákon át egészen Sam a tűzoltó fürdőlepedőig.

 

No, de nézzük meg, miket is hozhat a Nyuszi, amivel nagy örömet okozhatsz Gyermekednek:

  • Vásárolhatsz a gyerekszobába valamilyen kiegészítőt, ami mesés hangulatúvá varázsolja a szobát. Ilyen lehet például egy Minnie egér falióra, Jégvarázs ágytakaró, Sam a tűzoltó párna vagy Star Wars játéktároló.

  • Legkedveltebb ajándék a mesés gyerek ágynemű, melyhez hozzá illő kispárna huzatot is tudsz választani. Csodás garnitúrát lehet összeállítani Miraculous, Peppa Malac és Pókember rajongók számára.

  • A gyerekek örülnek a mesehősös strandcuccoknak is. Egy Mancs őrjáratos fürdőlepedő fiúknak és lányoknak is telitalálat lehet, de egy Minyonos poncsóban is biztos jól érzik majd magukat a strandon.

  • Akik pedig a cukiságot kedvelik, azoknak az Unikornisos termékeinket ajánljuk.

 

Közel 2500 termékünket úgy a legegyszerűbb átböngészni, hogy Gyermeked kedvenc mesehősével mintázott termékeket listázod ki, melyben a Mesehős-választónk lesz segítségedre.

 

Reméljük, tudtunk segíteni ajándék tippeinkkel!
Jó nézelődést kívánunk! :)